SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Toplanacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:14
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

12 Dev Adam Uluslar Arası Eğitim Kampı dolayısıyla Malatya’da bulunan TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Basketbol İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Antrenörü Bayram Acar ve eğitim dolayısıyla Amerika’dan gelen koçlarla, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Malatya’da 19 ile 24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim kampıyla ilgili bilgiler veren TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, “Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 12 Dev Adam Uluslar Arası Eğitim Kampı için buradayız. Amerikan Büyükelçiliği de bu anlamda bizi destekliyor. İnönü Üniversitesi ile ortaklaşa bu eğitimi gerçekleştireceğiz. 200 sporcu, 50 antrenörümüz kampa katılacak. Amerikalı koçlarımızın uygulayacağı program doğrultusunda bu kampı gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın hem basketbol kültürü ile yoğrulmaları hem de basketboldaki son gelişmeleri takip edebilmek için bu kampı düzenliyoruz” dedi.

Şenbayrak, Malatya’da eğitim kampının 11. düzenlediklerini kaydederek, “Kampta Amerikalı koçlarımız Chris Dial, Joey Tate, Mitchell Lawrence ve Brittany Fowlet eğitim verecek. Bu programdan bütün çocuklarımız faydalanacak. Proje, sosyal anlamda da çocuklarımıza büyük katkıda bulunacak. Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklarımız Malatya’da toplanacak. Farklı kültürler burada bir araya gelecek. Bu zamana kadar kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Milli takıma kadar yükselen çocuklarımız oldu” diye konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, “Sporun altyapısına hizmet eden hangi federasyonumuz olursa olsun biz bütün imkanlarımızla bu faaliyetler için seferber oluruz. İmkanlarımız nispetinde 12 Dev Adam Uluslar Arası Eğitim Kampına da her türlü desteği vereceğiz. 12 Dev Adam Basketbol Okulu faaliyetleri ilimizde de icra edilmektedir. Malatya’da hat safhada spor salonu sorunumuz var. Müdürlüğümüze ait 2 spor salonu var. Göreve geldikten sonra Malatya’ya spor salonları kazandırma noktasında çalışmalar yaptık. Bu anlamda ilimize 6 yeni salon kazandırıyoruz. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda gerek basketbol, gerekse de diğer salon sporlarının altyapısı salon sıkıntısından kurtulup, daha fazla antrenman yapacaklar. Böylece daha çok tecrübe kazanıp, daha çok başarı elde edilecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız