SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Toplanacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:32
Malatya'da Toplanacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun Malatya’da toplantı yapacağını söyledi.

Deniz, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Gürhan Ozanoğlu’nun Malatya’ya büyük önem verdiğini ifade ederek, “Malatya, son yıllarda halk oyunlarında hak ettiği yeri almaya başladı. Bu şehrimizde halk oyunları adına yapılan etkinliklerde belli olduğu gibi halk oyunları federasyonunda Malatyalı arkadaşlarımız görev de almaktadır. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanımız Gürhan Ozanoğlu, Malatya’ya özel bir önem vermektedir. Aynı zamanda Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Özçelik de aynı şekilde şehrimize büyük değer vermektedir” dedi.

MHK toplantısında düzenlenecek yarışmalar ve gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerin yapılacağını kaydeden Deniz, “Bu dönemde yapılacak olan THOF Merkez Hakem Kurulu toplantısı Malatya’da gerçekleştirilecek. Bu çalışma içerisinde Merkez Hakem Kurulu üyelerimiz ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanımız Gürhan Ozanoğlu ile THOF Genel Sekreteri Adnan Öztürk Malatya’da bir çalışma yapacak. Bu çalışmalar Türkiye çapında yapılan Kulüpler Arası Halk Oyunları Grup yarışmalarında derece yapan kulüplerin Türkiye finaline katılacak olan ekiplerle ilgili düzenlemedir. Bu yarışmaların yapılacağı yerler, görev alacak arkadaşlarla ilgili çalışmalar yapılacağı gibi gündemlerinde bulunan, bundan önceki yapılmış yarışmalarla ilgili bazı kararlarda değerlendirilecek. Malatya olarak Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile THOF MHK üyelerini ağırlamaktan şeref duyacağız. Çarşamba günü bazın mensuplarıyla yetkilileri bir araya getireceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız