SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Toprağa Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:44:10
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep'te eşinden uzaklaştırma kararı çıkan bir şahıs, karısını iş yerine giderken yolda yakalayarak üç yerinden bıçakladı. 3 çocuk annesi genç kadın çalıştığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde 23 Nisan Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süre önce eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan Bünyamin D. (38), kendisinden boşanmak isteyen eşi Nesrin D. (36) ile bir süre ayrı yaşadı. Bir süre önce mahkemenin kararıyla 3 çocuğunun annesi Nesrin D.'den uzaklaştırılan Bünyamin D., bu sabah eşini iş yerine giderken durdurdu. Bir süre konuşan çift daha sonra tartışmaya başladı. Bu sırada Bünyamin D., yanında getirdiği bıçakla eşini boğazından ve karnından bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın en yakında bulunan ve çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Nesrin D., hayatını kaybetti. Bu sırada eşini bıçaklayarak olay yerinden kaçan Bünyamin D. ise Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Nesrin D.'nin cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu’na getirilirken, kızının cenazesini almaya gelen baba Ali Taşkın, damadının iki kez uzaklaştırma kararı ile uzaklaştırıldığını ifade ederek, “Sürekli kızıma kötü davranırdı ve olaylar yaşanırdı. 4-5 kez karakolluk oldular. Bu sabah planlayarak kızımı öldürmek için iş yerine gidiyor. Kızımı iş yerine girmeden bıçaklayarak olay yerinden ayrılıyor. Kızımın 3 tane çocuğu var ve şuan da yetiştirme yurdunda bulunuyorlar. Biz de cenazemizi Malatya’da toprağa vereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız