SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Botoks Sonrası Öldü, Malatya'da Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2020-09-25 20:59:33
Botoks Sonrası Öldü, Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da bir güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra evde fenalaşarak hayatını kaybeden genç kadın, memleketi Malatya’da defnedildi.

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bulunan bir güzellik merkezinde botoks yaptırdığı öğrenilen Kübra Boyraz (38), evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kadının hayatını kaybetmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adli Tıpta yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Malatya’ya getirilen genç kadının cenazesi burada Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Acılı aile konuyla ilgili konuşmak istemediklerini iletirken, konunun hukuki olarak takipçisi olacaklarını söylediler.

ODATV'DEKİ HABER..

Bu arada, olayla ilgili olarak odatv4.com'da da "Botoks sonrası ölüm iddiası' başlığıyla şu haber yeraldı:

"İstanbul'da 38 yaşındaki Kübra Boyraz isimli kadının botoks sonrası öldüğü iddia edildi. Gittiği güzellik merkezinden eve tanımadığı insanlar tarafından getirildiğini iddia eden baba, kızının fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Olayla ilgili 1'i pratisyen hekim 5 kişi gözaltına alındı.

CNN Türk İstihbarat şefi Nihat Uludağ canlı yayında yaptığı açıklamada, "Daha önce CNN Türk erkibi olarak merdiven altı güzellik merkezlerinde yaralananlar, dudakları patlayanlar yüzü yananlar hatta kolundan zarar görenleri gördük ancak bu ölüme ilk defa denk geldik. Maalesef Beylikdüzü'nde 38 yaşındaki Kübra Boyraz isimli genç bir kadın botoks işleminin ardından bir güzellik merkezinde hayatını kaybetti" dedi.

"EVDE FENALAŞTI"

CNN Türk'ün haberine göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir babanın şikayeti üzerine harekete geçti. Baba şikayetinde, "Benim kızım eve geldi ama kolunda biriyle geldi. Bilinci yarı açık, yarı kapalıydı. Ben, 'Kızıma ne oldu" diye sorduğumda kızımın yanında tanımadığım kadın 'Tansiyonu düştü, yere düştü. Biraz fenalaştı eve getirdik'" dedi. Daha sonra Kübra Boyraz'ın evde daha da fenalaştığını, konuşma yeteneğini kaybettiğini açıklayan baba, bunun üzerine ambulans çağırdı. Apar topar hastaneye kaldırılan Boyraz'ın 1 gün sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kızının ölümü sonrası baba savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu sonrası Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Genç kızın cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis ekipleri ölümünden bir gün önce 17.54'te güzellik merkezine çevrilmiş, botoks işlemi yapan bir rezidans tespit etti.

Rezidansta bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kadının binaya yürüyerek girdiğini ancak çıkarken birilerine dayanarak zorla binadan çıktığını ortaya çıkardı.

“İŞLEM YETKİSİZ KİŞİLERCE YAPILMIŞ”

Uludağ, açıklamasında güzellik merkezinin yasal ve belgeli olduğunu belirterek, 'Ama şu an soruşturma kapsamında 1'i pratisyen 5 kişi gözaltına alındı. Şu an tahkikat devam ediyor. Ancak pratisyen hekimin o işlemi yapmaya yetkisi yok. Yetkisiz kişilerce bu işlem yapılmış. Yapılan araştırmalarda İstanbul'da ikamet eden bu insanların il dışına kaçtığı da tespit ediliyor. Bunun üzerine hemen teknik takip yapılıyor. Bu insanların il dışındaki adresleri belirleniyor ve oralarda tek tek gözaltına alınıyor' dedi."

odatv4.com'daki haberin tamamını okumak için:

https://odatv4.com/botoks-sonrasi-olum-iddiasi--24092055.html

iha- odatv4.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyada (3 yıl önce)
    Son zamanlarda Oda TV nin haberlerini önümüze getirmenizi uygun bulmuyorum o yüzden artık sitenizi takip etmemeye karar verdim
    0
    0
    Yanıtla
  • Editör bu yorumunuza çok üzülmüştür kahrolmuştur kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalô Ramo (3 yıl önce)Malatyada isimli kullanıcı yorumuna
    Vah vah çok üzüldük , gerçekler canını bu kadar acitmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Malatyada isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu sen ve senin gibilerin gözü öyle bir dönmüş ki (malatyalı ) allah islah esin.Ne yani oda tv yada başka bir muhalif haber yapan sitenin haberi diye bu tavır niye kaldı ki o kadar cahilsin ki iha'da yazıyor kaynak'ta tek kelime ile allah szi islah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (3 yıl önce)
    Güzel kızımızı genç yaşında ölüm ihmal yüzünden yakalamış Allah ailesine büyük sabır versin suçlular 'da cezasını bir an önce çeksin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah.Ailesine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı4 (3 yıl önce)
    Kadere bak . Allah hayırlı ölümler nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla