SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Konya'da raylardan geçmeye çalışırken yük treninin çarpması sonucu yaşamını yitiren 43 yaşındaki Seval Badıllı'nın cenazesi Malatya'da toprağa verildi.

TREN ÇARPTI..
Olay, Konya merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Demiryolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş yaptıktan sonra evine dönen 43 yaşındaki Seval Badıllı, tren yolundan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Konya'dan Afyon istikametine gitmekte olan makinist Mehmet Şahin (54) idaresindeki 73647 sefer sayılı yük treni, raylardan karşıya geçmekte olan kadına çarptı. Trenin altında 100 metre sürüklenen Seval Badıllı olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Badıllı'nın cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MALATYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ..
Eşi Kemal Badıllı'nın işi gereği Konya'da yerleştikleri öğrenilen 3 çocuk annesi Seval Badıllı'nın cenazesi Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız