SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:09
Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir’de kocası tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda 3 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürülen 29 yaşındaki kadın Malatya’da toprağa verildi. Kadının kocası ise olaydan sonra intihar etmişti.

Olay, 13 Ağustos 2015 günü Eskişehir Kurtuluş Mahallesi İmarlı Sokak’ta meydana gelmiş ve 40 yaşındaki Hamit Çam kiraladığı 26 RR 269 plakalı hafif ticari araçla sokakta 3 yaşındaki kızı Ezgi Su ile birlikte yürümekte olan ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi 29 yaşındaki Elif Çam’ın yanında durmuş, eşiyle konuşma isteği geri çevrilince aracında bulundurduğu pompalı tüfeği alarak önce eşini başından vurmuş, ardından ise aynı silahı başına dayayarak intihar etmişti.

Olaydan sonra polis ekiplerince yapılan inceleme de Hamit Çam’ın olayda kullandığı pompalı tüfeği cinayet günü bir kargo şirketinden teslim aldığı belirlenmişti.

Cinayete kurban giden Elif Çam’ın  yakınları tarafından Eskişehir’de teslim  alınan cenazesi Malatya’ya getirilerek Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ailesinin Ferhadiye Mahallesi'nde oturduğu bildirilen Elif Çam’ın Baskil nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenaze işlemlerinin teyzesi tarafından yapıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız