SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Toprağa Verildiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:03:59
Malatya'da Toprağa Verildiler
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, anne- kız Malatya'da, baba-oğul Nevşehir'de toprağa verildi.

Pınarbaşı ilçesi Ziyarettepe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Yusuf Erden'in (45) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 38 DK 544 plakalı otomobil takla atmış, kazada Sultan Erden (46) ve kızı Tuba Erden (24) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazada ağır yaralan Mustafa Erdem (20) kaldırıldığı Sivas’ın Gürün ilçesindeki devlet hastanesinde tüm müdahalelere hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Yusuf Erden ise Kayseri’deki hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Zeynep Erden’nin (10) ise tedavisi sürüyor.

Kazada ölen Sultan Erden ile kızı Tuba Erden'in cenazeleri Malatya Şehir Mezarlığı'nda, baba Yusuf ve oğlu Mustafa Erden'in cenazelerinin ise Nevşehir'de toprağa verildiği bildirildi. 

Baba ve oğlu için Nevşehir Alibey Cami’nde kılınan cenaze namazına aile yakınları ile birlikte Kayseri Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat, öğretim görevlileri ve okul arkadaşları katıldı. Öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu Kaldırım Mezarlığı’na defnedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız