SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Toprağa Verilecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:48
Malatya'da Toprağa Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Pembe Oda'da eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Leyla Avcı'nın cenazesi, Sivas Belediyesi cenaze nakil aracıyla Malatya'ya getirildi. 

Ziyaret ettiği eşi tarafından öldürülen 3 çocuk annesi 29 yaşındaki Leyla Avcı'nın cenazesi ilk olarak Kiltepe Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Cenaze daha sonra Şehir Mezarlığı morguna getirildi. Avcı'nın yakınları, tabutun cenaze aracından indirilişi esnasında görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Avcı'nın cenazesi yarın Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

OLAY..

Olay, Perşembe akşam saatlerinde Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi’nde meydana geldi. Katil zanlısının karısını önce iple boğmaya çalıştığı ve ardından meyve bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi’nde meydana gelen olayda Gaziantep nüfusuna kayıtlı Leyla Avcı, amcasının oğlu Engin Avcı’yı öldürdüğü için 16 yıl hapis cezasına çarptırılan eşi Metin Avcı’yı ziyaret etmek için kayınpederi ve 3 çocuğuyla birlikte cezaevine geldi. Cezaevindeki ziyaretin ardından Mehmet Avcı ve Leyla Avcı cezaevlerinde eşler için hazırlanan ‘Pembe Oda’ adıyla tabir edilen odaya geçti. Bu sırada Mehmet Avcı odaya meyve tabağı ve meyve bıçağı getirdi. Amcasının oğlu Engin Avcı’yı eşine tecavüz ettiği iddiasıyla öldüren Mehmet Avcı eşiyle bu konu yüzünden tartışmaya başlayınca odaya getirdiği bıçakla genç kadının boğazını kesti. Kanlar içinde yerde kalan Leyla Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Metin Avcı meyve bıçağıyla bileklerini keserek intihara kalkıştı. Cezaevi görevlilerin odaya girmesiyle baygın bir halde bulunan Metin Avcı ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Metin Avcı savcılıkta alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Avcı’nın ikinci cinayetten dolayı tutuklanmasına karar verdi.

Avcı ifadesinde eşiyle aralarında bir problem olmadığı daha öncede kaldığı cezaevlerinde baş başa görüştüklerini belirterek, tecavüz meselesi yüzünden aralarında tartışma yaşandığı söyledi. Eşi Leyla Avcı’yla aralarında tartışma çıkması yüzünden eşofmanının ipiyle eşini boğmaya çalıştığı belirten Avcı başarılı olamayınca meyve bıçağını karısının boğazı kestiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız