SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Trafik Kazaları: 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-15 05:47:43
Malatya'da Trafik Kazaları: 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ahmet Kara idaresindeki 34 US 8275 plakalı otomobil, Malatya-Doğanşehir kara yolunun Suçatı mevkisinde devrildi. Kazada sürücüyle aynı araçtaki Seher Akbulut yaralandı.

Savaklı Mahallesi'ndeki kazada Mehmet Karahan'ın kullandığı 44 DM 262 plakalı otomobil devrildi.  Kazada sürücüyle Ahmet Karahan ve Mustafa Dervişoğlu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Malatya Yolunda Kaza

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Malatya Karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Gaziantep istikametinden Malatya istikametine giden Kenan Çiçek idaresindeki 44 BB 672 plakalı otomobil ile Latife Öztürk idaresindeki 06 DK 4522 plakalı otomobil, Gölbaşı İlçesi 1 Nisan Bulvarı üzerinde çarpıştı. Yaşanan kazada otomobilde bulunan Azra, Zeynep, Birgül ve Nazlı Çiçek yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA-İha

[caption id="attachment_305208" align="alignnone" width="650"] ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİ'NDEKİ KAZA[/caption]

[caption id="attachment_305209" align="alignnone" width="650"] ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİ'NDEKİ KAZA[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • adnan (4 yıl önce)
    kuraiiara U Y - M U - Y O - R U Z . kısacası,,,,,
    0
    0
    Yanıtla