SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Yağmur Serinliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Pazar günü 43 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, Pazartesi akşam saatlerinden itibaren etkili olan bulutlu hava ve aralıklı yağış nedeniyle yerini serinliğe bıraktı ve vatandaşa rahat nefes aldırdı.

Meteoroloji ilgilileri; Pazartesi akşamdan itibaren görülen aralıklı yağışlarda, Salı günü saat 15.30'a kadar metrekareye 2.9 kilogram yağış düştüğünü, sıcaklığın da 33 dereceye gerilediğini bildirdiler.

İlgililer, bulutlu ve aralıklı yağışlı ortamın hafta sonuna kadar devam etmesini beklediklerini, Pazar gününden itibaren sıcaklığın mevsim normallerine tekrar yükseleceğinin tahmin edildiğini söylediler.

Malatya'da, yakın dönemde Ağustos ayında yağışın 2000 (metrekareye 13 kg.) ile 2002 (metrekareye 2 kg.) yıllarında görüldüğü bildirildi.

Öte yandan, Salı günü sık sık meydana gelen voltaj düşüklüğü, çok kısa süreli elektrik kesintilerinin elektronik aletleri olumsuz etkilediği belirtilirken, belediye önündeki meydanda bulunan elektronik termometrenin de bu nedenle devre dışı kaldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız