SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Yakalanan FETÖ'cü Poliste Çıkmış

0
Güncellendi - 2016-10-17 02:47:23
Malatya'da Yakalanan FETÖ'cü Poliste Çıkmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gözaltına alınan FETÖ'cü bir polisin takma dişinin altında flaş bellek bulunduğu öne sürüldü.

Türkiye Gazetesi'nde, Ankara mahreçli olarak Yücel Kayaoğlu imzasıyla ve "Protez dişten flash disk çıktı, bir FETÖ oyunu daha!" başlığıyla yayınlanan haber şöyle:

"Gözaltına alınan FETÖ’cü bir polisin takma dişinin altında flash bellek bulundu. Bellekte örgüte ait önemli dijital bilgiler yer alıyor. FETÖ operasyonlarına karşı örgüt üyeleri delilleri gizlemek için birçok metot kullanırken, Malatya’da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan polisin üzerinden takma dişin içine gizlenmiş flash bellek bulunması şaşkınlığa yol açtı. Kars Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında örgüte ait bilgilerin flash belleklere yüklenerek ekmek arasında saklandığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarılmıştı. Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında ise FETÖ’cülerin akıllara ziyan bir taktiği daha ortaya çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, operasyonlar sırasında gözaltına alınan bir poliste takma diş ele geçirildi. Yapılan incelemede önden normal diş gibi görünen aparatın arka bölümüne gizlenmiş bir flash bellek bulundu. Ele geçirilen flash bellekte örgüte ait bilgilerin yer aldığı belirtilirken, takma dişe ait fotoğraf AK Parti milletvekillerine kadar ulaştı.

AK Parti milletvekilleri, önce fotoğrafın gerçek olmayabileceği üzerinde durdu ancak yaptıkları araştırmada, Malatya’da yürütülen operasyonlarda ele geçirildiğini öğrendi. AK Partili vekiller, FETÖ’cülerin bu taktiğini “akıllara ziyan” olarak değerlendirdi."

Türkiye Gazetesi'ndeki habere aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/410191.aspx

Kaynak: Türkiye Gazetesi

fetöprotezdiş

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • OZAN (7 yıl önce)
    Bu saçmalığa inanmıyorsunuzdur umarım.
    0
    0
    Yanıtla