SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da Yapılması Sevindirici'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:06
'Malatya'da Yapılması Sevindirici'
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Tütün ve Alkol Düzenleme Kurul Üyesi hemşehrimiz Dr. Şanal Tosun (yandaki fotoğrafta sağdaki), Malatya ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz.Dr. Şükrü Özdemir'le de görüşüp, ondan Malatya'daki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dr. Özdemir, makamında kendisini ziyaret eden Dr. Tosun'a, Devlet Hastanesi yeni hizmet binası açıldıktan sonra eski hastanenin poliklinik olarak kullanılan binasında uzman doktorlar ile poliklinik hizmetinin sürdüğünü, eski taş hastane binasının bir süre sonra Fırat Semt Polikliniği olarak bu binada hizmet vereceğini bildirdi. Dr. Özdemir, yatak kapasitesinin artırılması ve hizmetlerin uygun koşullarda verilebilmesi için Kadın Doğum, Çocuk ve FTR hizmetlerinin, yeni hastane kampüsündeki binaları hizmete girinceye kadar Beydağı Kampüsü'nde verilmeye devam edileceğini, ayrıca Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde 3. basamaktan 3. basamak acil hizmete geçirilerek, acil tıp uzmanları koordinasyonunda gerekli tüm branşlarda 24 saat hizmet verilmesinin sağlandığını kaydetti.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Özdemir, Malatya Devlet Hastanesi'nde Kardiyo Vasküler Cerrahi ve Anjiografi ünitesinin Haziran-Temmuz'da hizmete açılmasının planlandığını, ayrıca hastanede 78 yataklı erişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesinin de hizmete girdiğini bildirdi.

Dr.Özdemir, hastanede son teknoloji ürünü teşhis ve tedavi cihazlarının alımı için çalışmaların sürdüğünü, yine Ağır kronik ruh hastalığı olanlar için Göztepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açıldığını, Yeşilyurt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin de açılması için çaba gösterildiğini sözlerine ekledi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şanal Tosun da, "Gerek hastane mekan imkanları, gerek tıbbi hizmetler, gerekse son teknolojinin kullanılması, büyükşehirlerde olan herşeyin Malatya'da da yapılıyor olması sevindirici. Bu gurur verici hizmetlerin sunumu bir Malatyalı olarak da bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese minnet ve şükran duygularımı arzediyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız