SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Yeni Polis Birimi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Amirliği Bürosu'nu kurarak faaliyete geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'ne bağlı olarak yeni kurulan Toplum Destekli Polis Amirliği Bürosu Özel İdare Binası'nda faaliyete geçti. Özel İdare Salonu'nda düzenlenen törene Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Törende konuşan Toplum Destekli Polis Amirliği Bürosu'nda görevli Komiser Orhan Şanal, Toplum Destekli Polis hakkında bilgi vererek, "Problemlerin tespit edilerek çözülmesini hedefleyen, toplumla işbirliği ve ortak çalışmalar gibi faaliyetlerin yanı sıra geleneksel kolluk uygulamaları özelliklerini de kapsayan polisiye hizmetlerin sunulması suretiyle suç ve sosyal düzensizlikle mücadeleye odaklanan bir felsefedir" dedi.

Komiser Şanal, Toplum Destekli Polisin çalışma alanı olarak 8 bölge belirlendiğini, bunların Sanayi Sitesi, Polisevi – Belediye arası, Belediye-Orduevi arası, Fuzuli Caddesi – Kanalboyu Arası Saray Mahallesi Sinema Caddesi, Akpınar Bölgesi, 100.Yıl Kavşağı-Tecde Mezarlığı arası, Gima Arkasından Maşti'ye kadar olan alan ile Toptancılar Sitesi- Yeni Şire Pazarı ve Eski Şire Pazarı bölgesi olduğunu belirtti.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, Toplum Destekli Polis Teşkilatı'nın hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Toplum Destekli Polis Teşkilatı'nın 21 personelden oluştuğu ve şuanda kent merkezinde olayların yoğunlukta olduğu cadde ve sokaklarda görev yapacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız