SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'daki Adreslerde Arama..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:10
Malatya'daki Adreslerde Arama..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun talimatı üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen paralele yapı operasyonunda 58 şüpheli bulunduğu 57’si hakkında gözaltı kararı olduğu, 1 kişinin ise sağlık sorunları nedeniyle hakkında gözaltı kararı çıkartılmadığı ve ikmalen işlem yapılacağı öğrenildi. 

Şüphelilerden avukat M.G.’nin 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi AK Parti’den milletvekili aday adayı, İ.Ç.’nin ise geçen Temmuz’da ‘Paralel yapı’ iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlardan bazılarının avukatı olduğu belirtildi. 

KANSER HASTASI GÖZALTINDA

Gözaltına alınanlar arasında bulunan avukat H.T.’nin kanser hastası olduğu, bir dönem AK Parti’den Kiraz Belediye Başkanlığı için adaylığını koyduğu ancak adaylığının kabul edilmediği öğrenildi.

İzmir merkezli operasyon kapsamında İstanbul, Antalya, Malatya, Eskişehir ve Muğla’daki bazı adreslerde de arama yapıldığı bildirildi.

İzmir’in Bayraklı Belediyesi Başkanlığı’na 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilen işadamı S.S.G.’nin, bir giyim firmasının eski sahibi Ç.G., İzmirli işadamı M.B.S., bir derneğin yöneticisi A.K.’nın da gözaltına alınanlar arasında bulunduğu öğrenildi. Özel bir hastanenin eski başhekimi M.A. hakkında da gözaltı kararı olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız