SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Güvenlik Sorunları Yaşanmaya Başladı"

0
Güncellendi - 2017-06-28 19:40:03
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Malatya’da son zamanlarda artan asayiş olaylarına değinerek, idari ve mülkü amirlerin bu konunun üzerine düşerek Malatya’da güvenliği tekrardan sağlamaları gerektiğini söyledi.

MHP Malatya İl Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene MHP MYK Üyesi Erol Gül, MHP Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, MHP İlçe Başkanları, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

“Türk İslam Birliğini kurmamız lazım”

Ramazan ayında emperyalist güçlerin oyunlarına ve Müslüman coğrafyasında kan akıtmaya devam ettiğini aktaran Kalı, “Bizler Türk İslam Birliğini kurmadığımız sürece Müslüman kanları dökülmeye devam edecektir. Bu birlik ve beraberlik ruhunu bir an önce aktif hale getirip buna mani olan güçlere de engel olmamız gerekiyor” dedi.

Malatya'daki asayiş olaylarına çare bulunmalı

Son günlerde Malatya’da yaşanan asayiş olaylarına da değinen Kalı, “Malatya'da son zamanlarda güvenlik sorunu yaşanmaya başlamıştır. İnsanlar belli noktalarda korku içindedir. Bu olayları bir an önce durdurmamız lazım. İdari ve mülkü amirler bu konunun üzerine düşmeli, Malatya’da güvenliği tekrardan sağlamalıdırlar” şeklinde konuştu.

MHP MYK Üyesi Erol Gül ise, Ramazan Bayramının huzura, kardeşliğe, barışa ve İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının dinmesine vesile olmasını temenni etti.

15 Temmuz sürecine değinen Gül, Türk Milletinin, İslam Aleminin ve Ortadoğu’nun umudu olduğunu kaydetti.

"Önceliğimiz Türkiye'nin normalleşmesine katkı sağlamak"

MHP’nin önceliğinin kişi veya parti meselesi olmadığını ifade eden Gül, önceliğin, Türkiye'nin normalleşmesine katkı sağlamak ve bunu hızlandırmak olduğunu belirterek, bayramın birliğe ve beraberliğe vesile olmasını diledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, “Bu günler bizim hayatımızda önemli günler. Allah’a ne kadar şükretsek az bizi bayrama kavuşturduğu için. İnşallah bayramlar bizim birliğimize ve kardeşliğimize vesile olur” diye konuştu.

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, herkesin bayramını kutlayarak, bayramların insanlar arasındaki kardeşliği pekiştirdiğini ifade etti.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • gercekler (6 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar bu olaylar ne yazıkki ülkemizin tüm illlerinde çoğaldı.bunun en büyük nedenlerinden biri elbetteki cezalarin caydırıcı olmayışı. bir digeride internet uzerinden satislardaki rahatlik.insanlar herseye oturduklari yerden kolayca ulasabilmeleri.en basiti silah almaya gerek yok internet uzerinden al av tüfeği.bakin yetkililer internet uzerinden hertürlü teklike arzedecek alete satisi yasaklamasi lazim......ve daha başkaları gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erty (6 yıl önce)
    Maydanoz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    'Hayır'cı Ocak ve İl Başkanlarının görevlerini çok başarılı bir şekilde yerine getirmelerine rağmen görevden alınıp, yerine böyle Akp Tayfası ile El Ele - Kolkola olup, onların her dediğini yapan zihniyetin gelmesi ayıptır ayıp. Ülkücü camiaya hiç mi saygınız yok? Bari inandığınız değerlere saygınız olsun. Alparslan Türkeş ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayin ve lütfen istifa edin.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Heygidi MHP hey Bayramlaşma törenine bak 10 kişi gelmiş. MHP TBMM giremediği dönemlerde bile hiç bu kadar sahipsiz olmamıştır.AKP yandaş olalı bu resim her ilde aynı Yazıklar olsun MHP bu hale getiren zihniyete. MHP en kısa zamanda tek adam zihniyetinden kurtulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (6 yıl önce)
    Bravo mhp il başkanı sana yakışan bir açıklama????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Devletimiz bu konuya artık el atmalı seçim zamanı bütün siyasi partiler iş yerimize gelip dertlerimizi soruyorlar oy istiyorlar seçim bitiyor. Ortada yoklar polise tam yetki verilmiyor bu yüzden olaylar artıyor cezalar az fetocular yüzünden ceza evleri boşaltıldı yer yokmuş insiyatif kullanıyorlar huzurumuz kalmadı suryede iç savaş var türkiyenin içindede pompali terör var ceza yok artık hepimiz silah alıp kendi güvenliğimizi sagliyalim devletimiz bunumu istiyor malatyalı lar artık ses çıkarın gelin kampanya yapalım bu canilere karşı devletimizi polisimizi askerimizi vatandaşlarımızı savcılarımızın hakimlerimizı seferber edelim inanan böyle giderse yarın sokaktaki vatandaş olur haydii malatya mm sesini yukselttttttttttt
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Ailemizle bir yere gidemez olduk acayip acayip tipler. Saygı hoşgörü sıfır. Kimin kime gücü yeterse. Ohal var kardeşim kullan yetkini karşıdan bakma. Trafik zaten başlı başına bi sorun. Egzozsuz motorlar pikap minibüs terörü had safhada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    MHP' il başkanı basın açıklamalarını arkasından Atatürk ve Türkeş in resmi olan bir konumda yapardı MHP il binasında yer alan bu resimler neden kaldırıldı. Yeni il başkanı olayın farkına mı? Yoksa buda mı bir genel merkez talimatı Türk milliyetçiliği yegâne başbuğu Atatürk' resmini kaldıranlar bunun hesabını muhakkak ki verecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Çok önemli tespitlerde bulunmuşlar...
    0
    0
    Yanıtla