SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’daki Baba Ocağına Ateş Düştü

0
Güncellendi - 2016-03-16 16:48:38
Malatya’daki Baba Ocağına Ateş Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün gece yaşanan trafik kazasında şehit olan Emniyet Amiri Gaffari Güneş’in Malatya’daki baba ocağına ateş düştü.

Dün gece saat 23.00 sıralarında Mardin’in Nusaybin ilçesinde Yeni Hastanesi kavşağında yaşanan kazada Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı polis aracı, askeri zırhlı muhabere aracına çarpmış, kazada  Gaffari Güneş (45) kaldırıldığı hastanede şehit olurken 7 polis ve asker ise yaralanmıştı.

Şehit polisin Malatya’nın Yazıhan ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber emniyet görevlileri tarafından iletildi. Sağlık görevlilerinin de hazır bulunduğu baba ocağında acı haberi alan aile sinir krizleri geçirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Şehit Polis Gaffari Güneş’in 25 yılık polis memuru olduğu belirtildi.

Şehit polis memurunun cenazesi Mardin’de düzenlenecek törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderilecek. Cenaze töreninin bugün ikindi namazı sonrası düzenlenmesi bekleniyor.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ahmet (8 yıl önce)
    Başımız sağolsun. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan (8 yıl önce)
    Alllah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla