SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'daki Evine Ateş Düştü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:49
Malatya'daki Evine Ateş Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın Malatya’daki baba ocağına ateş düştü. 

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda nöbetçi 2 polis memuru şehit olurken, 5 polis de yaralanmıştı. Evli ve 3 çocuk babası olan Şahin Altmış’ın (45) şehit düştüğü haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Şehidin Malatya’da bulunan baba ocağına da ateş düştü. Koyunoğlu Mahallesi Hacı Evliya Sokak’ta oturan şehidin babası Mustafa Altmış, oğlunun şehadet haberi ile yıkıldı. Şehidin baba ocağına ve mahalleye Türk bayrakları asıldı. 

Şehidin baba ocağına gelen Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, acılı aileye başsağlığı diledi. Şehit polisin evin ortanca oğlu olduğu ve annesini uzun yıllar önce kaybettiği öğrenildi.

ŞIRNAK VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, bombalı araç saldırısında 2 polis memurun şehit düştüğü, 5 polis memurunun yaralandığı ve yapılan operasyon sonucunda saldırıyı gerçekleştiren 5 PKK’lı teröristin ise ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "13 Eylül 2015 günü saat 05.45 sıralarında ilimiz Şırnak merkez Uludere yolu polis uygulama noktasına Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarınca bomba yüklü aracın patlatılması suretiyle yapılan saldırı sonucunda 2 polis memurumuz şehit olmuş, 5 polis memurumuz yaralanmıştır. Vatandaşlarımızın duyarlılığı ve katkılarıyla saldırının ardından yapılan operasyon sonucunda saldırıyı gerçekleştiren 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Operasyonlar devam etmektedir” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız