SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan 10 Aday

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Tekvando Milli Takım seçmelerine 10 sporcu katılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Malatya Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut, Malatyalı Tekvando sporcularından Milli Takım seçmelerinde başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirterek, "9-11 Mart tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Büyük Erkekler ve Gençlerde Bay-Bayanlar Milli Takım seçmelerine ilimizden 10 sporcu katılacak. 51 kilogramda Mehmet Bayansalduz, 63 kilogramda Useme Zeyveli, 67 kilogramda Yunus Bakan, 44 kilogramda Merve Merde, 55 kilogramda Gül Çelik, 59 kilogramda Betül Merde, 62 kilogramda Tansu Burak, 72 kilogramda Buket Demirci, 67 kilogramda Serhat Korkutan ve 78 kilogramda Murat Yağmur seçmelerde Malatya'yı temsil edecek" dedi.

Milli Takım seçmelerinde dereceye giren sporcular 5 Nisan tarihinde Belçika'da yapılacak olan Uluslar arası Belçika Turnuvası'nda milli takım formasıyla yarışmaya katılacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız