SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan 23 Polis Tayini

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 23 emniyet müdürü ve emniyet amirinin tayinleri başka illere çıktı.

Alınan bilgilere göre, 2. sınıf Emniyet Müdürlerinden Mehmet Çalık Karabük'e, Galip Kahya Balıkesir Polis Meslek Yüksekokulu'na, Yaşar Özdemir Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına, Sezai durmuş Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'na atandı.

3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Orhan Çağlıyan Gaziantep'e, 3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Bilgi İşlem Şube Müdürü Muharrem Canbolat Ordu'ya, 3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Darende İlçe Emniyet Müdürü Sait Tanrıkulu Bilecek POMEM'e, 3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Özel Güvenlik Şube Müdürü Cengiz Kırmızıgül Kayseri'ye atandılar.

4. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Mustafa çevik (TEM) Nevşehir'e, Behçet Alkan (Koruma Şubesi) Tekirdağ'a, Hüseyin Tanrıkulu (Darende) Kocaeli'ne, Zülkarneyn Mert (Çevik Kuvvet) Sakarya'ya, Murat Ahmet Yüreklier (Koruma Şube Müdürü) Gaziantep'e, Ziya Elmacı (EKKM Şubesi) Polis Akademisi Başkanlığına ve Ufuk Balcı (Muharebe Şube Müdürü) İstanbul'a atandı.

Emniyet Amirlerinden Tahsin Ildız (Polisevi Şubesi) Ankara PMEM, Gürkan Kaya (Doğanyol İlçe Emniyet Amiri) İstanbul, Murat Rüchan Dikilitaş (Kale Emniyet Amiri) Bursa, Onur Coşkun (Yazıhan İlçe Emniyet Amiri) Asayiş Daire Başkanlığına, Celal Karaca (Sümer Polis Merkezi Amiri) Kayseri'ye, Gürbüz Suncu Biçersoy (Sanayi Polis Merkezi Amiri) İzmir'e ve Galip Saygı (Beydağı Polis Merkezi Amiri) İzmir'e atandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız