SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan 70 Başvuru

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:21:19
Malatya'dan 70 Başvuru
A- A+ PAYLAŞ
Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) 2013 yılı 'Proje Teklif Çağrısı' başvuruları sona ererken, FKA'ya 230 proje teklifi sunulduğu öğrenildi. 'Yerelde Ekonomik Gelişme' kategorisinde Malatya'ya 17 proje ile son sırada yer alırken, 'İhracat ve Yenilikçi' kategorisinde ise Malatya 53 proje başvurusu ile ikinci sırada yer aldı. Proje başvurularının genel toplamında Elazığ 93 başvuru ile birinci sırada, Malatya ise 70 başvuru ile ikinci sırada yer aldı. FKA tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Fırat Kalkınma Ajansı tarafından, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri desteklemek amacıyla 07.11.2012 tarihinde ilan edilen 2013 Yılı “İhracat ve Yenilikçilik” ile “Yerelde Ekonomik Gelişme” Mali Destek Programlarına başvuru kabulü 18.01.2013 Cuma günü sona ermiştir. Başvuru dönemi boyunca Ajans tarafından 4 il ve 37 ilçe merkezinde bilgilendirme faaliyetleri yürütülmüş olup toplantı, telefon, e-posta ve yüz yüze görüşmelerle yaklaşık 2000 kişi programlar hakkında bilgilendirilmiş, 139 kişiye proje yazma eğitimi verilmiştir.  Her iki program kapsamında Ajansa toplam 230 proje teklifi sunulmuş olup, ilgili projelerin programlara ve uygulanması öngörülen illere göre dağılımı aşağıda verilmiştir. Başvuru sahipleri projelerine ilişkin süreçleri, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) ve Ajans internet sitesi (http://www.fka.org.tr/pyb/) aracılığıyla takip edebileceklerdir." ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız