SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan 8 Atlet Yarışacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:42
Malatya'dan 8 Atlet Yarışacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve 20 Aralık Pazar günü Gaziantep’te düzenlenecek olan küçükler-yıldızlar bölgesel kros lig yarışmalarına, Malatya’dan 8 sporcu katılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan küçükler-yıldızlar bölgesel kros lig yarışmaları başlıyor. 20 Aralık Pazar günü Gaziantep start alacak olan final yarışmalarına Malatya’dan toplamda 8 sporcu ile mücadele edeceğiz. Gaziantep’te düzenlenecek olan müsabakalara Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olarak 4 sporcu ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak 4 sporcu ile katılacak. Yıldız kızlar kategorisinde 1998 doğumlu Cansel Yılmaz, 1998 doğumlu Saime Huy, Malatya’dan 1999 doğumlu Anzılha Yılmaz ve 1999 doğumlu Gizem Nur Keskin’in temsil edeceği yer alacağı yarışmaya, 24 takımdan 104 sporcu katılacak. Malatya’dan Yıldız Erkekler kategorisinde ise 1998 doğumlu Mesut Ak, 1999 doğumlu Ömer Aksoy, 1999 doğumlu Barış Koyuncu ve 1999 doğumlu Hasan Ay’ın yer alacağı final yarışmasına ise 26 takımdan 104 sporcu katılacak.

Atletizm Malatya İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer, "Gaziantep’te düzenlenecek olan küçük ve yıldızlar bölgesel kros lig yarışmalarına Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olarak 4, Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak ta 4 sporcu ile katılacağız. Yıldız kızlar kategorisinde 4 kızımız ile Yıldız erkekler kategorisinde ise 4 erkek sporcumuzla Malatya’yı temsil edeceğiz. Umarım bizim adımıza güzel bir yarışma olur. Malatya’da ki seçmelerde birinci olarak çıktık. Oradaki yarışmada ise Şampiyon olmak istiyoruz. Dilerim sporcularımız güzel dereceler ve Şampiyonluklarla Gaziantep’ten dönerler. Yarışmaya katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız