SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Avrupa'ya..

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da yapılan Büyükler Açık Alan Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda bayanlarda ikinci olan Malatya Savaşan Yıldızlar Hokey Takımı, Avrupa Kulüpler Winners Cup Kupası'na katılacak.

Malatya Savaşan Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, "Kulübümüz artık Türkiye'de her yaş grubunda derece yapan ve bütün şampiyonalardan kupa ile dönen bir kulüp haline geldi. Takımımız, 2008 yılında Avrupa Kulüpler Winners Cup Kupası'na katılacak. 2 sene gibi kısa bir sürede hokeyde büyük mesafe aldık. Kulübümüz sokaklarda satıcılık yapan çocukları toplayarak sporcu yapmış ve bu sporcularla şampiyon olmuştur. Şimdi bu çocukların yüzde 80'i milli takıma girmeye aday sporculardır. Avrupa Kulüpler Winners Cup'da ülkemizi Malatya'dan bir takımın temsil etmesinden daha büyük bir mutluluk olamaz. Biz kulüp olarak bu seviyelere geliyoruz ama hiçbir destek göremiyoruz. Avrupa'daki bu şampiyonaya da destek bulamazsak gidemeyeceğiz. Sporcularımızın hiçbir şevki ve hevesi kalmayacak. Başarının desteklenmediği bir yerde devamlılığın olması da mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Bütün olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdürüp, Avrupa'da da başarılı olmak için gayret göstereceklerini belirten Yılmaz, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, olumsuz ortamlardan uzak tutarak spor yaptırarak sağlıklı bir nesil yetiştirmek için gayret ediyoruz ve bu konuda başarılı oluyoruz. Ama tüm bu çalışmalarımıza rağmen ilin mülki amirleri yöneticileri hiçbir şekilde ne sporcularımızı ne de bizleri görüyor. Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz'un desteklerini unutamayız. Geçen ay 18 yaş altında hem bayanlarda hem erkeklerde şampiyon döndük. Ziyaret ettiğimiz büyüklerimiz, sayın 2. Ordu Komutanımız hariç ilgi gösteren olmadı. Sayın valimiz ve belediye başkan yardımcımız sade bir geçiştirme ile sporcularımıza kitap hediye etmişlerdir. Tabi burada sporcular ister istemez bir burukluk içine girmişlerdir. Ama biz bütün olumsuzluklara rağmen çalışmalarımıza devam edip, Avrupa'da da başarılı olmak için gayret göstereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız