SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Esnaftan Diyarbakır Sur'a

0
Güncellendi - 2016-01-20 22:40:05
Malatyalı Esnaftan Diyarbakır Sur'a
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır Sur'da terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine kargo ile gönderilen yiyecekler ve mektuplar duygulandırdı.

Türkiye'nin dört bir yanından destek amacıyla doğu bölgesine görevlendirilen güvenlik güçleri terör örgütü PKK ile mücadele ediyor. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü ile amansız bir mücadele veren güvenlik güçlerine yurdun dört bir yanından gönderilen destek mektupları ve ev yapımı yiyecekler onlara büyük moral oluyor.

Samsun'da görev yaparken Sur'a geçici görevli olarak giden bir polis memuru duygularını şöyle dile getirdi:

"Türkiye'nin dört bir yanında okullardan duygu dolu mektuplar ve yiyecekler gönderiliyor. Vatandaşlarımız gönderdikleri kargo paketlerinin içinde baklavadan tutun, börekten, sarmaya, elmadan her türlü meyveye kadar bizimle paylaştılar. Kırıkkale'den bir okuldaki öğrencilerin gönderdiği yiyecekleri bugün burada 500 güvenlik görevlisine dağıtıldı. Malatya'dan bir esnaf kargo ile 150 kilo kayısı gönderdi. Terörle mücadelede vatandaşlarımızın bize verdiği moral ve motivasyon bizleri daha da güçlendiriyor."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (8 yıl önce)
    Helal olsun Hemşerimize Allah Hayrını kabul etsin
    0
    0
    Yanıtla