SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Canlı Yayın

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurulu (TRT) GAP Televizyonu 28 Ekim Pazar ve 29 Ekim Pazartesi günü Malatya’dan 3 canlı yayın gerçekleştirecek.

TRT GAP’ın ilk canlı yayını Pazar günü İnönü Üniversitesi’nden gerçekleştirilecek. Yapım ve yönetmenliğini Zühal Demir, sunuculuğunu Aynur Yıldız Aydanlı’nın yaptığı Sağlıklı Gençlik Sağlıklı Gelecek programı saat 12.00-13.00 saatleri arası Kampus Alanı’nda yapılacak. Cumhuriyet’in kuruluşunun 84. yıldönümü olması nedeniyle programda “Cumhuriyet ve Atatürk” konusu işlenecek. Programa, Doçent Sabit Duman, Yardımcı Doçent Serap Taşdemir ve Yardımcı Doçent Suna Tekel ile öğrenciler katılacak.

Pazartesi günü ise yapımcılığı ve yönetmenliğini Firüzan Behlülgül ve Aytaç Akhan’ın yaptığı, TRT GAP Televizyonunun ulusal tek haber programı olan Yenigün 09.15- 10.00 saatleri arası Yeni Cami önündeki Soykan Parkı’ndan canlı yayınlanacak. Programa Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve hayırsever işadamı Mahmut Şahin Balarısı ile 91 Bin Dev Öğrenci projesinde yer alan öğrenciler katılacak. 45 dakikalık program sırasında Malatya’nın tarihi ve turistik yerleri tanıtılacak, proje anlatılacak. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı töreninin bir bölümü yayınlanacak.

Aynı gün yapım ve yönetmenliğini Kerem Acay, Volkan Karakuş ve Çiğdem Acay’ın, sunuculuğunu Ekrem Ataer’in yaptığı program Sabancı Kültür Sitesi’nden saat 17.30-19.00 saatleri arası canlı yayınlanacak. Programa sanatçılar Güler Işık ve Bedri Ayseli katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız