SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan CHP'liler de Katıldı

0
Güncellendi - 2016-01-16 15:56:41
Malatya'dan CHP'liler de Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

  • Ankara Tren Garı önündeki bombalı saldırıda yaşamını yitirenler için gar önünde yapılan anma törenine Malatya'dan CHP'liler de katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Ankara Tren Garı önünde yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin anıldığı etkinlikte 81 il başkanı adına yaptığı konuşmada, "CHP dayanışma anlayışını yükseltecektir" dedi.

10 Ekim’de Ankara’da tren garı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaşamını yitiren 102 kişi için olayın yaşandığı bölgede bir anma etkinliği düzenlendi. 81 CHP İl Başkanının katıldığı anma etkinliğinde il başkanları adına bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yaşanan katliamda CHP Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu 102 barış gönüllüsünün hayatını kaybettiğini söyledi.

CHP’nin 35.Kurultayı için Ankara’da bulunduklarını hatırlatan Kiraz, gerçekleştirilen kongrenin ana temasının ise demokrasi, değişim ve kardeşlik olduğunu belirtti. CHP olarak ülkeye kardeşliği getireceklerini kaydeden Kiraz, “CHP, bugün dayanışma anlayışını yükseltecektir. 81 il başkanı ile katledilenlerin hesabını sorana kadar mücadele edeceğiz. Buradan hayatını kaybeden arkadaşlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından CHP İl Başkanları tarafından patlamanın gerçekleştiği alana karanfiller bırakıldı. Anma etkinliğine hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik Kolları üyelerin aileleri ile Berkin Elvan’ın anne ve babası da katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız