SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan da 1 Hakem Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:54
Malatya'dan da 1 Hakem Var
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından 2014-2015 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de görevlendirilen 42 hakem, 14 ayrı bölgeden geliyor. 

Ligde 5 takımı bulunan İstanbul, 11 hakemle bu alanda da çoğunluğu oluşturuyor. Ayrıca, Ankara ve İzmir'den de 6'şar hakem düdük çalacak. Bunun yanı sıra Trabzon ve Manisa'dan 4'er, Antalya'dan 3, Balıkesir, Denizli, Edirne, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya ve Yalova'dan da birer hakem yer alıyor.

EN KARİYERLİ İSİM CÜNEYT ÇAKIR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda görev yapacak hakemler içinde en kariyerlisi Cüneyt Çakır. 2014 FIFA Dünya Kupası'da bu yaz 3 maç yöneten Cüneyt Çakır'ın yanı sıra, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Barış Şimşek ve Mete Kalkavan, FIFA kokartlı hakemler olarak ligde düdük çalacak.

Üst Klasman Hakem listede yer alan Sarper Barış Saka, bu sezon ilk kez Süper Lig'de görev yapacak. Geçen sezon ilave yardımcı hakem kadrosunda bulunan Saka, Süper Lig'de ilk kez hakem olarak maç yönetecek.

Bu arada, yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle geçen sezon görev alamayan Tayfur Özkan yeni sezonda listede bulunuyor. Öte yandan, geçen sezon Üst Klasman Hakem listesinde yer alan Kuddusi Müftüoğlu, hakemliği bıraktı.

EN GENÇ SARPER BARIŞ SAKA VE ABDULKADİR BİTİGEN

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda görev yapacak 42 hakem, çeşitli meslek gruplarından geliyor. Ligde bu sezon görev yapacak hakemler içinde en gençleri 31 yaşla, Süper Lig'de ilk sezonunu geçirecek Sarper Barış Saka ile ikinci sezonunu yaşayacak Abdulkadir Bitigen. 44 yaşındaki Mustafa Kamil Abitoğlu ve Yunus Yıldırım ise düdük çalacak hakemler arasında en yaşlıları olarak ön plana çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunda görev yapacak hakemler şunlar:

"Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Barış Şimşek, Mete Kalkavan, Deniz Ateş Bitnel, Ferhan Kestanlıoğlu, Ali Palabıyık, Özgüç Türkalp, Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Kutluhan Bilgiç, Mustafa Öğretmenoğlu, Onur Karabaş, İlker Meral, Serkan Tokat, Volkan Bayarslan, Serkan Çınar, Erkan Engin, Murat Özcan, Alper Ulusoy, Özgür Yankaya, Hakan Ceylan, Özkan Çeliker, Koray Gençerler, Tolga Özkalfa, Hüseyin Sabancı, Çağatay Şahan, Murat Türker, Yunus Yıldırım, Abdulkadir Bitigen, Mustafa İlker Coşkun, Suat Arslanboğa, Deniz Çoban, Süleyman Abay, Mustafa Aydın, Bülent Birincioğlu, Abdullah Yılmaz, Tayfur Özkan, Sarper Barış Saka."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız