SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'dan da Geldiler'

A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Halıcılar Odası ve Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde 09-13 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilen Halı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'nı 4 günde 400'ü yabancı ülkelerden olmak üzere 14 bin 724 kişi ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan fuarın ardından yaptığı değerlendirmede, ilk olmasına karşın fuarın beklenilenin üzerinde ilgi gördüğünü ve birçok iş bağlantılarının yapılmasına olanak sağlandığını ifade etti. Başkan Aslan, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde 7 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenen Gaziantep Halı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'nın sektör temsilcileri ile alıcıları bir araya getirdiğini belirterek, "Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz fuar, beklenilenin üzerinde ilgi gördü. Yaşanan global ekonomik krize rağmen firmalarımızın ve sektöre ilgi duyanların gösterdiği ilgi sektörün geleceği açısından bizlere olumlu sinyaller verdi" diye konuştu.
Fuara, yurt dışından İran, Irak, Suriye, Kıbrıs, Kuveyt, Yemen, Kosova, Hollanda, Hindistan, Suriye, Yunanistan, Filistin, Kanada, Almanya, Rusya, Suudi Arabistan, Ürdün, Dubai, Polonya, Libya, Bangladeş, Kazakistan, Güney Afrika olmak üzere 23 ülkeden yaklaşık 400 profesyonel yabancı tarafından ziyaret edildiğini de ifade eden Başkan Aslan, şunları söyledi:

"Halı, Mobilya ve Ev tekstili Fuarı'nı 23 ülkeden 400 profesyonel kişi olmak üzere toplamda 14 bin 724 kişi ziyaret etti. Yine yurtiçinden Elbistan, Kırşehir, Turhal, Malatya, İskenderun, Adıyaman, Nevşehir, Mersin olmak üzere toplam sekiz Ticaret Odasından 45 - 50 kişilik heyetler halinde fuarımıza ziyaretler gerçekleşti. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, fuar alanında oluşturulan özel alanda ikili görüşmeler yapma imkanı da buldu. Dolayısıyla fuar süresince çok sayıda iş bağlantılarının yapıldığını biliyoruz. İlk kez düzenlenmesi sebebiyle ufak tefek aksaklıklar yaşansa da fuarın genel anlamda katılımcı firmaların ve ziyaret edenlerin beklentilerine cevap verdiği kanaatindeyiz. Fuarın ardından aldığımız olumlu tepkiler sonrası, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım ve ziyaretçi sayısına ulaşacağımıza inanıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız