SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan da İtfaiye Gitti

0
Güncellendi - 2016-04-16 00:19:20
Malatya'dan da İtfaiye Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 25 itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu 6 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Edinilen bilgiye göre, Aşağı Sahran Mahallesi’nde Fatih Baba'ya ait iplik fabrikasının depo kısmında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Fabrikadan alevler yükselirken, siyah duman gökyüzünü kapladı.

Fabrikadaki işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Besni Belediyesi İtfaiye ekipleri yeterli olmayınca Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Türkiye Petrolleri ile Adıyaman’ın bütün ilçelerinden takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesine iş makineleri de yardımda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri dumandan etkilenen 6 işçiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaklaşık olarak 25 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın 6 saat sonra güçlükle kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız