SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan da Takviye Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Tunceli programını tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kentten ayrıldı. Bu gezi nedeniyle, Malatya'dan da Tunceli'ye takviye polis gücü gitti.

Askeri helikopterle Elazığ'dan Tunceli'ye gelen Başbakan Erdoğan, ilk olarak partisinin ilçe kongresine katıldı. Burada partilileri selamlayan Erdoğan, konuşmasını tamamladıktan sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Tunceli Hükümet Konağı'na geçti. Dün gece özel harekat polis noktasına teröristler tarafından yapılan taciz ateşiyle ilgili Vali Mustafa Yaman'dan brifing alan Erdoğan, valilik çevresinde toplanan çocuklara oyuncaklar dağıttı.

Başbakan Erdoğan'ın Tunceli gezisine İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve çok sayıda AK Parti'li Milletvekili katıldı. Başbakan Erdoğan'ın Tunceli ziyareti nedeniyle Elazığ, Bingöl, Malatya ve Erzincan'dan takviye güvenlik güçleri kente geldi. Kentin bütün cadde ve sokakları güvenlik güçleri tarafından tutulurken, iki Süper Kobra helikopter sürekli kentin üzerinde uçuş yaptı. Erdoğan'ın geçtiği bütün yollar gün boyunca kapalı tutulurken, Özel Harekat Timleri Erdoğan'ı korudu.

Hükümet Konağı'nda toplanan kalabalığa seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, halkın büyük ilgisiyle karşılandı. TOKİ tarafından yapılan 134 konut, Nazimiye Sağlık Ocağı, fen lisesi ve Munzur Köprüsü'nün açılışını gerçekleştiren Başbakan, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında helikopterle Tunceli'den ayrıldı. Başbakan Erdoğan'ın, özel uçakla Elazığ'dan Ankara'ya hareket edeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız