SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'dan da Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:17
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da düzenlenen "Emek, Barış ve Demokrasi" mitingi toplanma yeri olan Ankara Garı önünde düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren ya da yaralananlar arasında Malatya'dan gidenlerin de bulunduğu belirtiliyor.

İçişleri Bakanlığı'nın, 30 kişinin öldüğünü, 126 kişinin de yaralandığını açıkladığı olayın ardından Malatya programını keserek, İl Başkanı Enver Kiraz'la birlikte Ankara'ya hareket eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, patlamanın meydana geldiği bölgede, Malatya'dan miting için gidenlerin de bulunduğunu öğrendiklerini, Malatya'dan giden gruptan yaralıların olduğunu haber aldıklarını, ölenler konusunda henüz bir bilgi sahibi olmadıklarını bildirdi.

MHP'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI İPTALİ..

Bu arada, MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu'nun, Sinema Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılış töreninin, Ankara'daki olay ve Diyarbakır'daki şehitler nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada "Ankara’da meydana  gelen üzücü terör olayı ile  Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde terörist saldırı sonucu bir polis memurunun şehit düşmesi  olayından duyduğumuz üzüntüyü kamoyu ile paylaşır, bugün gerçekleştireceğimiz Seçim Bürosu açılış törenini  gelişen üzücü olaylar nedeniyle iptal ettiğimizi bildiririz. 

Yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere ve şehidimize  Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Ülkemizin barış ve huzur ortamına yönelik bu terörist saldırıları kınıyor , Ülkemizin biran önce huzur  ortamına ulaşmasını  temenni  ediyoruz."dedi.

TEPKİLER..

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara’yı kana bulayan terör saldırısını kınadı. Başkan Gürkan, “Terör her nereden gelirse gelsin terördür” diyerek, Ankara’da yapılan terör saldırısını şiddetle kınadığını ifade etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara’yı kana bulayan terör saldırısı nedeniyle bir açıklama yaptı. Başkan Gürkan, açıklamasında, “Ülkemizde son aylarda artan terör saldırıları, Ankara’da sivil vatandaşlara yönelik yapılan bombalı saldırı ile devam etmiştir. Önceki gün Diyarbakır ilende bir polisimizin şehit edilmesi, ardından Ankara’da sivil vatandaşlara yönelik bombalı hain saldırılar, bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırılardır. Terör her nereden gelirse gelsin terördür ve lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur. Bu saldırılar, aziz milletimizin huzurunu, kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozmaya ve bölmeye yönelik saldırılardır. Milletimiz bunun farkındadır ve asla ve asla oyuna gelmeyecektir. Bu saldırılar, birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla ve asla bozmayacaktır. Bu saldırılar karşısında millet olarak, daha da çok kenetlenmemiz gerekmektedir. Bu hain ve alçak saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, ölenlere ve Diyarbakır ilende şehit olan polisimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız