SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Dicle Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:44
Malatya'dan Dicle Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya'daki Battalgazi Spor Salonu'nda Adıyamanspor, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür, Gaziantep Zirve ve  Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim takımlarının katılımıyla yapılan şampiyonada, tüm rakiplerini yenen Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür, Malatya Grup şampiyon olarak Türkiye Voleybol Bayanlar 3.ligine terfi etti.

Yükselme maçlarında ilk gün  Gaziantep Zirve'yi, 3-0, ikinci gün Adıyamanspor'u 3-0'la geçen Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür, Pazar günü Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim ile karşı karşıya geldi. Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür,  voleybol takımı bu maçını da rahat bir oyunla 3-0 kazanarak 3. lige yükseldi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür takımı, antrenör Zafer İpekci, ’’Malatya'da voleybol adına güzel bir organizasyon vardı Diyarbakır takımı turnuvaya uzun süredir hazırlanıyordu. İyi bir takımdık açıkçası şampiyonluğu bekliyorduk. 3.ligde oynamayı istiyorduk. Takım oyununu en iyi şekilde gösterdik, oyun disiplininden hiç kopmadık. Sporcularımız egolarına hiç mahkum olmadı ve birlik beraberlik içerisinde keyif alarak oynadık. Şampiyonluğu da hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabi ki rakip takımlarımızı da kutluyorum, çok güzel mücadele verdiler. Hedef tabi ki 3.ligde devam etmek. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür takımı olarak yapmak istediğimiz konu, kendi alt yapımızla hem sporcu üretmek bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak. Kulübümüz 30 yıllık mevcut olan bir kulüptür, voleybola ciddi katkılar sağlamıştır." 

Günün diğer maçında Adıyamanspor ekibi, Gaziantep Zirve takımını 3-0 mağlup etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız