SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Elazığ'a Takviye

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:31
Malatya'dan Elazığ'a Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bir köydeki bahçede başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın bir çok alana zarar verirken, 10 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi. 

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Çevrimtaş köyünde meydana geldi. Sivrice’nin Çevrimtaş köyünde ikamet eden H.A. (80), dün öğle saatlerinde bahçesine su ısıtmak için ateş yaktı. H.A.’nın yaktığı ateşin çıkan rüzgarla, kuru otlara sıçraması sonucu yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyüyerek çevredeki bahçe ve tarım arazilerine de sıçradı. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı aranzörler, işçiler ve Elazığ ile Malatya'dan itfaiye ekipleri geldi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için saatlerce söndürme çalışması yaptı. Rüzgarın etkisi nedeniyle kontrol altına almakta zorlanılan yangın, ancak 10 saat sonra söndürülebildi.

Ekipler ile köylülerin ortak çalışması sonucu söndürülen yangında, henüz tam olarak ne kadar alanın yandığının tespit edilemediği öğrenildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri de soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız