SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Fantomlar Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 20 civarında uçak, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'ın Zap ve Hakurk bölgelerindeki 50'ye yakın hedefini yerle bir etti.

Batman'dan havalanan insansız hava araçlarının gönderdiği görüntüleri ve bölgeden gelen istihbaratı değerlendiren hava kuvvetleri unsurları, Türkiye'ye yönelik eylem hazırlıkları içerisinde bulunan teröristleri vurdu. Operasyonda, Diyarbakır'dan havalanan F-16 ve Malatya'dan kalkan F-4 2020 Terminatör savaş uçakları görev aldı. Operasyonun 2008 yılından bu yana gerçekleşen en büyük hava operasyonu olduğu kaydedildi.

Hem Zap hem de Hakurk bölgesi, Türkiye sınırına yakın olduğu için terör örgütü tarafından Türkiye'ye geçişlerde yoğun bir şekilde kamp bölgesi olarak kullanılıyor.

Harekatın ardından, bölgeden gelecek istihbarata göre benzer operasyonların önümüzdeki günler ve aylarda da devam edeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız