SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Galatasaray'a

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Galatasaray Futbol Okulu’nda iki yıldan beri top oynayan 10 yaşındaki Arif Gültekin, Galatasaray’ın İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki seçmelerinde takımın alt yapısına seçildi.

Malatya Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Sezer İnce, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz hafta itibariyle Galatasaray’ın İstanbul’daki alt yapı seçmelerine katıldıklarını, Gültekin’in çok iyi bir performans sergileyerek takımın alt yapısına seçildiğini söyledi.

Malatya’dan küçük yaşta büyük bir takıma futbolcu göndermelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden İnce, bundan sonraki hedeflerinin, Gültekin gibi sporcuları Galatasaray öncelikli olmak üzere Türk futboluna yetiştirmek olduğunu kaydetti.

Baba Mehmet Gültekin ise oğlunun Galatasaray gibi bir takımın alt yapısına seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını belirterek, şöyle konuştu: "Oğlum Galatasaray’ın alt yapısına seçildiği için çok mutluyuz. Ama bizim önceliğimiz onun eğitimi. Eğitiminden arta kalan zamanlarda futbol oynayacak. Arif okulunda olduğu kadar futbolda da başarılı. Futbol oynamayı çok seviyor. Küçük yaşlardan beri futbola ilgisi vardı. Doğuştan futbolcu diyebiliriz. Yaşıtları ailelerinden bilgisayar isterken, Arif bizden futbol topu isterdi." Arif Gültekin de takımın alt yapısına seçildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Gültekin, şunları söyledi: "Seçmelere iki kez gittim. Birincisinde seçilemedim. Benim için öncelikli olan şey eğitimim. Okulumda başarılıyım. Benim için eğitimimden sonra futbol geliyor. Fenerbahçeliyim, kendime ise Galatasaraylı Arda Turan’ı örnek alıyorum. İlerde iyi bir futbolcu olmak istiyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız