SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'dan Gidecekler''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da umreye gidecek 247 kişiye seminer verildi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere katılan Malatya Müftüsü Yusuf Gül, "Son yıllarda hacca gitmek isteyen birçok vatandaşımız hacca gidememektedir. Hacca gidemeyen veyahut gidip de yine o mukaddes beldeleri ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız umreye gitmekteler. Her geçen gün de umre ziyaretlerine talep artmaktadır. Malatya'mızda umreye gidecek ilk kafile 194 kişiden oluşmaktadır. Bu kafilemiz MAŞTİ'den 24 Şubat 2009 Çarşamba günü saat 04.00 da yolcu edilecek ve aynı gün saat 08.05'te de Malatya Hava Alanında Cidde'ye uçacaklar" dedi.

Malatya Müftü Yardımcıları ve şube müdürleri tarafından umreye gideceklere yapılacak ibadetler ve riayet edilmesi gerekli kurallar ile ilgili detaylı bilgi verildi. Diyanet organizasyonuyla birinci turda umre yapacak 247 kişinin bilgilendirileceği seminer Salı günü sona erecek.

Öte yandan, Müftülük bu yıl içinde yapılacak daha sonraki umre turları için müracaatları kabul etmeye devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız