SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Gitmiş!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:44
Malatya'dan Gitmiş!
A- A+ PAYLAŞ
 
Niğde’de yaklaşık bir haftadır esnafları gezerek kapkaç yapan kimliği belirsiz şahısın son kurbanı Niğde merkez Elhacı Mahmut caddesindeki kasap dükkanı oldu. 
 
Edinilen bilgiye göre 1 hafta önce Niğde’ye Malatya’dan geldiği öğrenilen şahıs esnaflara para bozdurma bahanesi ile elindeki 200 TL’lik banknotu göstererek bozar mısın? Diye soruyor, esnaf tam parayı uzattığında ise parayı kaparak olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor.
 
Bir hafta içerisinde bu yolla tam 8 esnafı dolandırdığı öğrenilen şahıs polisin tüm çabalarına rağmen yakalanamadı. Önceki gün akşam 19.30 sularında gözüne kestirdiği kasap dükkânına giren şahıs, aynı yolla içeride bulunan kasabın elinden 200 TL’yi kaparak kaçtı.
 
Yaşanan olay üzerine şaşkınlık yaşayan kasabın 155 i araması üzerine olay yerine gelen polis, yapılan tüm aramalara rağmen kaçan şâhısı bulamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız