SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Gitmiş

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:20
Malatya'dan Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için sabah erken saatlerde Çankaya Köşkü'ne gelen bir kişi, üzerinden ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu çıkınca tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, 25 Kasım 2013 Pazartesi günü sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, Cumhurbaşkanlığı 5 Nolu Nizamiye’ye gelen Mehmet Salih Atlı (33), Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek istedi. Cumhurbaşkanlığı korumaları şüphelenerek, şahsın üst aramasını yaptı. Yapılan aramada şahsın çantasından ruhsatsız tabanca, 8 adet mermi ve uyuşturucu madde çıktı. Bunun üzerine Mehmet Salih Atlı, korumalar tarafından yakalanarak karakol ekiplerine teslim edildi. Hakkında çeşitli suçlardan 17 suç kaydı olduğu belirlenen zanlı, Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Şahsın, 24 Kasım Pazar akşamı Malatya'dan hareket eden otobüsle Ankara'ya gittiği ve sabah Ankara'ya indiği, daha sonra bir taksiyle Çankaya Köşkü'ne gittiği, gözaltına alındıktan sonra "Cumhurbaşkanına silahlı saldırıya teşebbüs" suçlamasıyla uzun süre sorgulandığı öğrenildi. Çankaya Köşkü önünde meydana gelen olay, Cuma günü basına intikal etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız