SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Gitti, Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ
Gaziantep'te bir baba, tartıştığı lise son sınıfta okuyan kızını bıçaklayarak öldürdü. 
 
Edinilen bilgiye göre, Malatya'da kebapçılık yapan, ikisi kız 3 çocuk babası Mustafa T. (40) memleketi Gaziantep'e dönerek Batıkent Mahallesi 71 Nolu Sokak'ta bulunan Görkem Apartmanı'ndaki evine geldi. Evine gelen baba, Aysel İbrahim Akınal Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan kızı 19 yaşındaki Sevim T. (19) ile karşılaştı. İddiaya göre, yaklaşık 2 ay önce teyzesinin oğlu M.Ö. (23) ile nişanlanan kızının evlenmesine karşı çıktığı için sürekli ailesiyle tartıştığı öğrenilen baba Mustafa T., kızıyla yine bu sebeple tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Mustafa T., kızını vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. 
 
Olaydan sonra firar eden babanın, bir yakınını cep telefonu ile arayarak 'Kızımı bıçakladım. Gelip beni alın' dediği öğrenildi. Bunun üzerine akrabaları olan şahıs, hemen kızın annesi Nevim T.'yi (37) aradı ama ulaşamayınca hastaneleri ve 112 Acil Sağlık hizmetlerini aradı. Bir sonuç alamayan şahıs, ailenin evine geldi. Bu sırada telefonu açan anne Nevim T. de acı haberi alarak eve geldi. Kapıyı açarak eve giren aile, şok oldu. Talihsiz kızı kanlar içinde bulan aile ve yakınları sinir krizleri geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın boğazının kesildiği ve vücudunun birçok yerinde bıçak izlerinin olduğu öğrenildi. 
 
Bu sırada olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Yapılan çalışmanın ardından genç kızın cenazesi otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kızını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen babayı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız