SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Götürmüşler!

A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir'de, Narkotik ekiplerin sokaklarda uyuşturucu satıcılığı yapan suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda toplam 23 kişi yakalandı. Şafak vakti gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çok miktarda esrar maddesi ele geçirilirken, önderliğini bir kadının yaptığı zehir şebekesinin 6 elemanı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAYRA BULDU ŞÜPHELİLER ŞAŞKINDA DÖNDÜ
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Edremit KOM Grup Amirliğinin koordinesinde, Balıkesir merkez ve körfez ilçelerinde sokak satıcılığı yaparak uyuşturucu maddeleri piyasaya süren şahıslara karşı 8 aydır yürütülen çalışmalar neticesinde, körfez bölgesindeki ilçe ve beldelerinde ikamet eden 15 şüphelinin farklı tarihlerde başka il ve ilçelerden 6 defa uyuşturucu madde getirip, sokakta piyasaya sattıkları tespit edildi.

Düzenlenen operasyonlarda yakalanan şüphelilerden toplam 9 kilo 533 gram uyuşturucu madde elde edildi. 2 şüpheli tutuklandı. Önceki gün sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik Edremit ve Burhaniye ilçeleriyle belde ve köylerinde 10 noktaya eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda 940 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polisin operasyonunda Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Edremit KOM Grup Amirliği'ne gönderilen henüz 1 yaşındaki Golden Retriever cinsi aktif arama yapan narkotik köpeği, bir binanın bodrum katında zula edilen esrarları kısa sürede bularak bingo yaptı. Yer gösterme esnasında narkotik köpeğin bulduğu uyuşturucuları sahiplenmeyen şüpheli suçsuz olduğunu savundu. "Teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adli makamlara teslim edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Şafak operasyonu kapsamında toplam 23 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken, şebekenin ele başı olduğu bildirilen Edremit ilçesinde ikamet eden M.B. isimli bayanla birlikte uyuşturucu maddeleri Malatya'dan Balıkesir'e getirdiği belirtilen Ç.S. isimli şahıs ve H.İ., Ö.T., H.Ç. ve B.Y. isimli toplam 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda ele geçirilen 10 kilo 473 gram kubar esrar maddesi ise imha edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız