SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Götürmüşler

A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu tacirleri suç üstü yakalandı. Narkotik ekiplerinin Malatya'dan getirilen uyuşturucunun teslimi sırasında yaptığı suç üstü operasyonda 1'i bayan 3 kişi yakalandı. Yapılan aramada araçtaki bavulun içinde 8.8 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

NEFES KESEN TAKİP
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satıcılarıyla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarda, C.S. isimli şahsın Malatya ilinden Balıkesir'de piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı.

Harekete geçen KOM Şubeye bağlı narkotik ekipleri Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde önlem aldı. Malatya'dan gelen C.S., kendisini terminalden alan araçla M.B. ve İ.H.B. isimli şahıslarla buluşma gitti. Bu sırada aracı takibe alan KOM Şube ekipleri şehir merkezinde de önlem aldılar. Sivil ekiplerin izlemeye aldığı şüpheli C.D., yanında getirdiği bavulun içerisindeki uyuşturucu maddeyi şehir merkezinde kendisini bekleyen şahıslara vermek üzereyken suç üstü yakalandı. KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin nefes kesen operasyonu polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülenerek kayıt altına alındı. Şüphelilerin yanlarında bulunan valiz içerisinde 8 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

TUTUKLANDI
Cadde üzerinde durdurulan araçtaki bavulda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, şüpheliler de gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından bugün adli makamlara teslim edilen şüphelilerden şoförlük yapan İ.H.B savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, C.S. ile M.B. isimli bayan tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifadeleri alınan şüphelilerden M.B. isimli bayan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, uyuşturucuyu getiren C.S. ise tutuklanarak Balıkesir Cezaevi'ne gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız