SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Londra'ya İş Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:48:50
Malatya'dan Londra'ya İş Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’dan İngiltere’nin Londra şehrine iş gezisi düzenleneceği bildirildi. İş gezisinin yüzde 60’ını KOSGEB karşılayacak. 

Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği tarafından geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar neticesinde, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk İngiliz Ticaret Odası arasında İşbirliği kurulması ve Malatyalı iş adamlarının Londra da ikili iş görüşmeleri yapması için Gurtour Turizm Ajansının organize ettiği iş gezisi düzenlenecektir. 14.02.2013 tarihi itibariyle KOSGEB iş gezisi destekleme programına dahil edilen, Londra - Malatya Buluşması 17–21 Nisan 2013 günü gerçekleşecektir. Malatya’dan birçok işadamının Gurtour Turizm Ajansına yaptığı başvurular neticesinde, Londra ve Malatya iş görüşmelerine hazırlanmaktadır. Beş gün sürecek program için Malatya’dan Türk Hava Yolları ile Londra’ya gidecek ve dönecek iş adamları için Gurtour şirketine 1890 Euro ödenecek olup bu miktarın yüzde 60’ı KOSGEB kaydı olan firmalara KOSGEB tarafından destekleme kapsamında geri ödenecektir.”

Soğukpınar,Malatya’nın kayısı ihracatında dünyanın 5.alıcı ülkesi olan İngiltere’de 18 Nisan 2013 tarihinde Türkiye Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz , Londra Ticaret Baş Müşaviri Yavuz Mollasalimoğlu kendilerini makamlarına kabul edeceklerini açıklayarak şöyle devam etti:

“Daha sonra 2006 yılında Malatya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Uluslar arası Sempozyumu için, davet edilen Türk İngiliz Ticaret Odası Başkanı ve yardımcısının katılmasıyla temelleri atılan işbirliği için, Türk İngiliz Ticaret Odası ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanacak protokol ve ertesi gün ikili iş görüşmeleri ve panoramik geziler yapılaca. Londra’da organizasyon konusunda Malatya’lı hemşehrimiz olan iş adamı ve aynı zamanda Türk İş adamları Avrupa Federasyon İkinci Başkanı Ziya Akşahin de çalışmalarıyla katkı sunmaktadır.”

Soğukpınar, bu organizasyona katılmak isteyen iş adamlarının Gurtour Seyahat Acentesi, ile irtibata geçerek (0212 232 17 47 veya info@gurtour.com) çok kısa sürede işlemlerini yapmaları gerektiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız