SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'dan Moralli Ayrıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:57
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “İlimizi ziyaret eden Genel Başkanımız moralli olarak Malatya’dan ayrıldı” dedi. 

Parti il binasında basın açıklaması yapıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz Cumartesi akşamı Malatya’nın Hekimhan ve Arguvan İlçelerini ziyaret etmesini değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Örgüt olarak Genel Başkanımızı Malatya’da ağırlamanın onur ve gururunu yaşadık. Hava alanında coşkulu kalabalık karşıladı. Hekimhan Belediye'mize hayırlı olsun ziyareti yapıp burada halka hitap eden Genel Başkanımızın yolu, Yazıhan İlçesi Karahan Köyü’nde kesilip, sevgi gösterisinde bulunuldu.

Arguvan Belediyemize hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Arguvan’da Türkü Festivali’ne onur konuğu olarak katılan Genel Başkanımız oldukça moralli olarak Malatya’dan ayrıldı. Miting havasından farklı olmayan bir atmosferle Genel Başkanımızı halkımızla buluşturmuş olduk” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nu karşılayan ve programlara katılanlara teşekkür eden Kiraz, “Genel Başkanımız her seçim öncesinde ilimize geliyor. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde de gelerek adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemiştir. Kısa ve verimli bir program ortaya çıktı. Güzel bir atmosfer oluştu. Moral bularak Malatya’dan ayrıldı. Bizlere teşekkür etti. Bizler de halkımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde bütün kesimleri kucaklayacak, ayrıştırıcı olmayan Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istiyoruz” diyen Kiraz, “İnanıyoruz ki, büyük uzlaşmanın adayı, Türkiye’nin adayı sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, birinci turda seçilecektir.Böylece Türkiye’nin itibarını yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız