SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'dan Mutlu Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-08-28 16:03:00
A- A+ PAYLAŞ

Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut, "Bu haftada hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp Malatya’dan mutlu dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda ilerliyoruz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Alanyaspor, hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde, Teknik Direk Erol Bulut yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar üzerinde duruldu. Fernandes ve Caulker takımdan ayrı fitness salonunda çalıştı.

Alanyaspor, Malatyaspor maçı hazırlıklarını akşam yapacağı idmanla sürdürecek.

“Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor” 

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen haftaları iyi geçirdiklerini belirterek, "İkinci haftayı da galibiyetle tamamladık. İstediğimiz doğrultuda geçiyor maçlar. Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor. O açıdan memnunuz. Bu hafta da hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp Malatya’dan mutlu dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda ilerliyoruz" dedi.

“Böyle devam etmesini diliyorum” 

Geniş bir kadroları olduğunu vurgulayan Bulut, "Oyuncular en iyi şekilde performanslarını gösteriyor. Mutlu verici tarafı da ikinci yarıda oyuna giren futbolcularımız ilk 11’deki oyuncuları aratmıyor. Böyle devam etmesini diliyorum. Çünkü bize bütün futbolcular lazım. Uzun bir sezon olacak ve 32 haftamız var. Buna kupa maçaları katılacak ve yoğun bir programa da girmiş olacağız. O yüzden her oyuncunun iyi bir performans vermesi de mutlu verici" diye konuştu.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • gökmen (4 yıl önce)
    Çok mutlu olacaksın..
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Emeği var alkışlarla karşılanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hamaset yapmaya gerek yok.Erol Bulutun istediği tüm oyuncuları Alanya aldı ve 2 de 2 yaptı.Alanya güçlü bir takım oldu.Her zaman olduğu gibi eksik ve sakatlarımız çok.Bu maç kolay olmuyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ddt (4 yıl önce)
    Erol hocanin bir durusu var..her zaman zamaninda transfer genis kadro istemisti.. alanya bunu kendisine verdi sonuclarda ortada ben basarili olacagina inaniyorum..hayirlisi olsun onun adina ..keske bizdede genis kadro olsaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (4 yıl önce)
    Malatya iyi oynuyor ama savunma oyuncuları hiç iyi deyil.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HAVANI ALIRSIN HAVAANNIII...!
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    eli boş gidersin
    0
    0
    Yanıtla