SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Ölüme Gitmiş

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:25
Malatya'dan Ölüme Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, aynı zamanda halasının oğlu olan boşandığı eşi tarafından öldürülen Sevgi Pektaş, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

4 ay önce boşandığı eski eşi Şahin B. tarafından silahla 13 yerinden vurularak öldürülen 41 yaşındaki Sevgi Pektaş’ın cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Şehir Mezarlığı’na getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrası cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Sevgi Pektaş’ın çocukları Özlem (12), Çilem (16) ve Muhammed (9) gözyaşlarına boğulurken, talihsiz kadının akrabaları, mezar taşına kullandığı başörtüsünü bağladı.

Öldürülen Sevgi Pektaş’ın ağabeyi Hakan Pektaş, kardeşinin 10 gün önce baba evine geldiğini ve eski kocasıyla arasında hiçbir sorunun olmadığını söylediğini belirtti. Aile tarafından bilinen bir sorunun olmadığını ifade eden Pektaş, kendi aralarındaki bir sorun nedeniyle boşandıklarını söyledi. Eniştelerinin halalarının oğlu olduğunu ifade eden Pektaş, ikisinin de 16 yaşında görücü usulü evlendirildiğini dile getirdi. Pektaş, “Çocukları şimdi yetim kaldı. Yani bu sonuca değecek hiçbir şey yoktu. Yani ne biriktirdi de bu sonuca erişti bilemiyorum” şeklinde konuştu.

Besni İlçe Mal Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan ve olaydan 1 hafta önce Malatya'ya tayin istediği belirtilen Sevgi Pektaş’ın kardeşi Cihan Pektaş da olayın yaşandığı gün ablası ve yeğenlerini saat 13.00’de Besni’ye uğurladığını ve 2-3 saat sonra da acı haberi aldığını ifade etti. Acı haberle birlikte ailece yıkıldıklarını belirten Cihan Pektaş, ablasının içine kapanık biri olduğunu ve evinde yaşadığı sorunları asla kendilerine anlatmadığını ifade etti.

KATİL KOCA TUTUKLANDI..

Bu arada, 3 çocuğunun annesi olan eski eşini öldüren Şahin B., emniyetteki ifadesinin ardından Besni Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız