SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Polis Takviyesi

A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanış yıldönümü nedeniyle eylem yaparak, caddelerde ateş yakan göstericiler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın yakalanış günü olan 15 Şubat nedeniyle alarma geçti. Olası eylemlere karşı Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden 200 kişilik takviye ekip ve toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) Diyarbakır'a sevk edildi.

Diyarbakır ve Malatya polisi sokak başlarında olası olaylara karşı nöbet tutarken, polis merkezlerinin etrafında ise zırhlı araçlar hazır bekletildi. Akşam saatlerinde merkez Bağlar ilçesi Göçmenler Caddesi üzerinde toplanan bir grup, lastik yakarak yolu trafiğe kapatmak istedi. Bölgedeki ekipler göstericilere anında müdahale ederek grubu dağıttı. Polis ekipleri ara sokaklara kaçan göstericileri yakalamak için cadde ve sokaklarda arama yaptı. Gruplar halinde ara sokaklara giren çevik kuvvet ekipleri, göstericilerin yeni eylem yapmalarını önledi.

Öte yandan, Diyarbakır'da korsan gösterilerin yapılabileceği noktalar polis ekipleri tarafından tutuldu. Polis ekipleri, ara sokak ve cadde başlarında nöbet tutarak eylemleri önlemeye çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız