SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Şaşırtan Sipariş

A- A+ PAYLAŞ
Bu yıl 25 bin adetin üzerine çıkacak satış hedefiyle Avrupa'da Fransa pazarını geçerek, üçüncü Chevrolet ülkesi olmayı planladıklarını söyleyen Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, ekim ayından itibaren hem ekonomik motorlu ve fiyatlı 1.3 lt dizel Aveo, hem orta sınıfa 2.0 lt dizel motorlu Cruze hem de sert Amerikalı 76 bin euroluk etiketli Camaro ile Türkiye'de yollarına devam edeceklerini söyledi. 
 
Ağustos ayındasi satışlarla Avrupa'da ikinci büyük Chevy pazarı haline geldiklerini dile getiren Atmaca, yıl ortalamasında Fransa'nın arkada kalacağının göründüğü mesajını verdi. 
 
Chevy'nin fişlisi Volt vergi ayarı bekliyor 
 
Chevrolet mühendislernin geliştirildiği hibrit elektrikli Volt, 2012 ikinci yarısına Türkiye'ye gelecek. Elektrikle sürüşe göre 160 kilometre gidebilen Volt, GM'in jeneratör adını verdiği içten yanmalı 1.4 litrelik benzinli motorunun da devreye girmesiyle yaklaşık 500 kilometrelik bir menzile ulaşabiliyor. Volt'un aküsü AB Haberleri'>AB elektrik fiyat ortalamalarıyla yaklaşık 2 Euro'ya 10 saatte şarj edilebiliyor. aracın Türkiye'ye geliş tarihininç vergilerindeki belirsizliklerin hükümet tarafından giderilmesi olduğu ifade ediliyor. 
 
Cruze'a 2.0 lt, Aveo'ya 1.3 lt dizel motorlar 
 
Cruze 163 beygirlik 2.0 lt dizel motor seçeneğiyle geliyor. Epica'dan rol çalmaya aday bu motorla Cruze, Malibu'nun da önünü açacak. 75 ve 95 beygirlik 1.3 dizel motora iki seçenekle gelecek Aveo, küçüksınıfta etkileyeci ön yüzü ve yüksek donanım seviyesine karşın rekabetkçi fiyatıyla dikkat çeken bir otomobil. 
 
200 bin TL'lik CAMARO'ya 15 siparişten biri Malatya'dan 
 
6.2 lt V8 motora Coupe ve Convertible seçenekleriyle geliyor. Fiyatı 76 bin eurodan başlıyor ama rakama 8.395 TL'lik plaka ve alım masrafları ekleniyor. 432 beygirlik motoru 0-100 km hızlanmasını 5.2 sn'de tamamlıyor. şimdiden 15 ön sipariş alan Camaro'dan bu yıl 30 satış hedefleniyor. Yıllık hedef ise 100 adet. Genel Müdürü Atmaca, 6 ilde özel bayilik oluşturduklarını, sürpriz talebin Malatya'dan geldiğini açıkladı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız