SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Sözlüydü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:27:45
Malatya'dan Sözlüydü
A- A+ PAYLAŞ
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen piyade uzman çavuş Regaip Şahin'in (25) Sakarya'daki baba evinde yas var.
 
HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’ndeki helikopter kazasında Sakaryalı Uzman Çavuş Regaip Şahin’in şehit düştüğü haberi, ailesine sahur saatini  beklerken verildi. Baba Hayrettin Şahin oğlunun şehit olduğu haberi vermeye gelen görevli binbaşıya "Vatan sağolsun" dedi.
 
Dağlıca’da düşen Jandarma Genel Komutanlığı’na ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterde şehit olan 5 askerden biri olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Regaip Şahin’in acı haberi Serdivan İlçesi’ndeki baba evine askeri yetkililer tarafından saat 01.15 sıralarında verildi.
 
Merkez Komutanı Yarbay Metin Sözbilici, Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı ve Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü’nde görevli Binbaşı Erdeniz İşyar, Sakarya’nın 126’ncı şehidi olduğu belirtilen Uzman Çavuş Regaip Şahin’in 32 Evler Mahallesi’ndeki evine geldiklerinde yakınlarını sahur için hazırlık yaparken buldu. Kapıyı açan şehit Regaip Şahin’in babası Hayrettin Şahin karşısında askeri yetkilileri görünce oğlunun şehit olduğunu anladı ve ağzından çıkan "Vatan sağolsun" sözleri çıktı.
 
Şehidin annesi Sevim Şahin, haber sonrası evlerinde sinir krizleri geçirdi. Acılı anneye eve gelen 112 ekibi müdahale etti. Hakkari Dağ ve Tugayı’nda 3 yıldır görev yapan Şehit Uzman Çavuş Regaip Şahin’in askerde tezkere bıraktığı ve 2 ay önce Malatya’dan bir kızla sözlendiğı belirtildi.
 
Hayrettin ve Sevim Şahin çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü Şehit Uzman Çavuş Regaip Şahin’i cenazesinin ne zaman toprağa verileceği kesinleşmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız