SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Toprak Götürülecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:08
Malatya'dan Toprak Götürülecek
A- A+ PAYLAŞ

 İstanbul’da kalp krizi sonucu vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu için, doğduğu ilçe Malatya’nın Arapgir İlçesi aile mezarlığından toprak alınarak Aslanoğlu’nun mezarına konulacak. 

CHP Arapgir İlçe Başkanı Hüseyin Akşahin, “Hemşerimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı nedeniyle üzüntümüz büyüktür. İki denem de malatya milletvekilliği yapan Aslanoğlu Malatya ve Arapgir’imize büyük hizmetleri olmuştur. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm hemşerilerimizin başı sağolsun” dedi.

İstanbul’da Cumartesi günü toprağa verilecek Aslanoğlu için Arapgir’deki aile kabristanından İstanbul’a götürülmek üzere toprak alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız