SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Üç İsim..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:58:44
Malatya'dan Üç İsim..
A- A+ PAYLAŞ
 
Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda Malatya’dan 3 ismin görev yapacağı kaydedildi. 
 
Yunanistan’ın başkenti Atina’da 14-17 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda Malatya’dan idareci olarak Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, kısa adı WTF olan World Tekvando Federation tarafından davet edilen Uluslararası Tekvando Hakemi Abdullah Kuzucu ile Türkiye Ümitler Milli Takım Antrenörü Alaaddin Menekşe’nin görev yapacağı bildirildi.
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, Malatya’nın Tekvando sporunda önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, Malatya’dan birçok isminin Türkiye Tekvando Federasyonu’nda başarılı görevler üstlendiğini kaydetti.
 
İyi bir kamp döneminin ardından Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonasına katılacaklarını ifade eden Turtay, “Türk Milli takımı tekvando branşında her kategoride büyük başarılara imza atmıştır. Tekvando sporunun lokomotifi konumunda olan Malatya, bu başarıların elde edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben bize bu görevi veren ve her daim yanımızda olan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Uluslararası Tekvando Hakemi Abdullah Kuzucu ise, birçok Avrupa ve Dünya şampiyonasında görev yaptığını hatırlatarak, “Her daim görev aldığımız gerek Avrupa gerek Dünya şampiyonalarında başarılı olarak döndüm. Ülkemi bütün organizasyonlarda çok iyi şekilde temsil ettim. Bundan sonraki organizasyonlarda da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. En büyük hedefim genç hakemlere iyi bir örnek olmaktır” diye konuştu.
 
Türkiye Ümitler Milli Takım Antrenörü Alaaddin Menekşe de, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, en iyi derecelerle Türkiye’ye döneceklerini ifade etti. Menekşe, geçmişte takım olarak büyük başarılara imza attıklarını hatırlatarak, “Elimizde yetenekli ve kaliteli sporcular var. Özellikle kamp çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirerek, şampiyonaya hazırlandık. Ben şampiyonadan en iyi derecelerle döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız