SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyagücü Elendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3. lige terfi maçlarına devam edildi. Bu arada Hatay grubunda mücadele eden Malatyagücü ise rakibine yenilerek elendi.

MALATYA GRUBU
Yeşiltepe Sentetik Çim sahada yapılan mücadelelerde; Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Şanlıurfa Birecikspor’u 3-2 mağlup etti.

Günün ikinci mücadelesinde Kayseri Pansuspor ile Öz Muşspor karşı karşıya geldi. 2-2 devam eden mücadelede Öz Muşsporlu bir futbolcunun hakeme saldırması sonrası karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. Futbolcunun gözaltına alındığı bildirildi.

Malatya Grubu’nun ilk finalisti Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor oldu. Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor Takım Antrenörü Coşkun Erzin, maçın genelinde iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

MALATYAGÜCÜ ELENDİ..
Malatyagücü Spor Kulübü ise, ikinci maçında gruplara veda etti. Osmaniye Önderspor’un 2-0 üstünlüğü ile biten maç sonrası elenen Malatyagücü Spor Kulübü Başkanı Aziz Yiğit, “Şansız iki gol yedik. İkinci yarı baskılı oynamamıza rağmen gol bulamadık” diye konuştu.

Malatya'nın diğer temsilcisi Hekimhan Belediyespor ise, Van grubunda mücadele edecek. Bu gruptaki maçların önümüzdeki hafta oynanması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız